top of page
Knop aanmelden.png
Knop Voor de ondernemer.png

ZANG-EVENEMENT VOOR NOORDWIJK EN WIJDE OMGEVING

 

 

 

 

 

 

Wow, de hele dag zingen! Samen met meer dan 100 andere zangers en zangeressen. Een belevenis die je niet snel vergeet. Doe mee op zaterdag 4 november in Theater De Muze aan het Wantveld in Noordwijk.

 

Close harmony zanggroep Dune & Forest organiseert dan een zogeheten scratch. Scratch komt van de Engelse uitdrukking “to start from scratch”, “met niets beginnen”. De deelnemers krijgen ruim van tevoren de uit te voeren nummers toegestuurd (als partituur met een geluidsbestand en tegen een kleine meerprijs als ingezongen mp3) om thuis mee te oefenen. 4 november overdag wordt er met zangcoaches een goed, driestemmig geheel van gemaakt en ’s avonds is de uitvoering in de grote zaal van De Muze, onder leiding van dirigent Peter Janka en met begeleiding van Nightlife Combo. Een feest voor zangers en publiek!

 

Dune & Forest organiseerde al 3 keer eerder een scratch: in 2014 met songs van de Beatles en in 2017 met hits van de TOP 2000. In 2019 was het thema Pop-evolution, met nummers van de jaren 50 van de vorige eeuw tot de jaren 10. Nu is als thema gekozen voor Happiness! met songs vol geluk en vrolijkheid. Een heerlijke tegenhanger in een tijd waarin oorlog, klimaatcrisis en overheidsfalen het nieuws bepalen. Stap even uit de stressvolle dagelijkse hectiek en doe mee!

Knop Songs partituren.png
Knop Scratch Menu.png
bottom of page